BOVAG


Autobedrijf Michielsen is onlangs lid geworden van de BOVAG, van de afdeling ABA (Auto Bedrijven Associatie).

BOVAG-ABA

De Auto Bedrijven Associatie is een afdeling van de BOVAG waarbij de niet-merkgebonden autobedrijven zijn aangesloten. Zij verkopen en repareren dus elk merk auto. In Nederland hebben we ongeveer 3.000 van dit soort bedrijven. U herkent ze aan het gele schild aan de muur.

BOVAG-voorwaarden

Op al onze leveranties en werkzaamheden op auto's tot 3500 kg t.o.v. consumenten zijn de BOVAG- standaardbepalingen van toepassing, die samen met de ANWB en Consumentenbond zijn vastgesteld. Voor zakelijke afnemers gelden de bepalingen voor de zakelijke markt.De standaardbepalingen, zowel zakelijk als particulier, liggen op ons bedrijf ter inzage en kunnen door u gratis worden meegenomen.

Een aantal argumenten om eens langs te gaan:
Je rijdt gewoon even binnen

Nieuwe auto’s, gebruikte auto’s een goed advies of vakkundige APK-inspectie: de garagedeuren staan altijd voor u open. Er is namelijk een heel lage drempel. Ook als uw auto toe is aan een grondige servicebeurt of reparatie: dan heeft u mooi de kans om het hele bedrijf te verkennen.

Van alle merken thuis

U hoeft echt niet stad en land af te rijden voor de auto van uw dromen. Want bij een BOVAG Autobedrijf kunt u zowel gebruikte als auto’s kopen van elk merk en elk type. Inclusief de volledige garantie en service. Zij hebben namelijk een goede relatie met iedere auto, omdat daar dagelijks vrijwel elk merk binnenkomt.

Zuinig, behalve op veiligheid

Een auto-onderdeel wordt niet zomaar vervangen als het stuk is. Ze bekijken grondig of het nog te repareren valt. Dat is meestal goedkoper. En beslist een stuk minder verspillend.

Een magazijn met slimme oplossingen

Juist omdat ze auto’s van alle merken en typen repareren zijn de BOVAG Autobedrijven zo allround. En omdat ze daarbij vaak hun improvisatietalent aanspreken, hebben ze een groot magazijn met slimme oplossingen: vakkennis die op elk autotechnisch probleem meteen een oplossing weet.

Ze zijn niet zo op de klok

De service draait meer om kwaliteit dan om tijd. Daarom zult u hen ook buiten normale werktijden wel eens bezig zien.

U bent geen nummer

De leden van de Auto Bedrijven Associatie zijn niet te groot en niet te klein. Daardoor kennen ze al hun klanten bij naam. Dat praat wel zo makkelijk en werkt een stuk persoonlijker. Als u toe bent aan een goed inruiladvies, of als uw auto een stevige inspectie of professioneel uitgevoerde reparatie nodig heeft, bel dan gerust voor een afspraak.

Heeft u meer vragen over BOVAG dan kunt u altijd even contact opnemen met ons bedrijf (013-5082250).

Officiele BOVAG site
http://bovag.nl/